0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA DELILA ZLATNE ČLANSKE KARTE: Akciji se pridružio kapiten!

Objavljeno: 05.02.21 u 23:19

Crvena zvezda iz dana u dan pokazuje da je veliki klub, koji se svakodnevnim akcijama trudi da se zahvali najvernijim članovima na dugogodišnjoj vernosti. Prethodnih dana navijači Crvene zvezde su posećivali Servis za članstvo i dobijali simbolične poklone u vidu „zlatnih“ članskih karti koje su uručivale legende Crvene zvezde, a danas je to učinio kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

Čuvar mreže beogradskih ‘crveno-belih‘ nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je nešto više od 600 navijača Crvene zvezde ispunilo uslove za dobijanje simboličnog poklona.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Još jednom smo pokazali da smo velika porodica i da brinemo o našim članovima i navijačima, koji su uvek uz nas i pružaju nam podršku na svakoj utakmici. Zbog trenutne situacije sa korona virusom nisu bili u prilici da posećuju stadion, ali ovim gestom mi pokazujemo da mislimo na njih, što je veoma bitno. Drago mi je što sam imao priliku da pružim svoj doprinos i obradujem naše najvernije navijače. Fudbalski klub Crvena zvezda organizovao je još jednu sjajnu akciju, siguran sam da će ih u budućnosti biti još više, a mi igrači ćemo uvek biti tu da damo svoj doprinos.’ – istakao je Milan Borjan.

Servis za članstvo koji je smešten na stadionu „Rajko Mitić“ posetio je danas i mladi igrač Crvene zvezde Veljko Nikolić, koji je izvadio svoju člansku kartu i pozvao sve zaljubljenike u crveno-bele boje da učine isto.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter