4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŠOK IZ ZVEZDE U FINIŠU PRELAZNOG ROKA: Jedan od najboljih dobio zeleno svetlo za odlazak, ponuda na stolu – ovo je uslov

Objavljeno: 05.02.21 u 11:24

Izgleda da je rastanak sve bliži.

El Fardu Ben bi mogao uskoro da napsuti Crvenu zvezdu i karijeru nastavi u Aziji.

Jedan od najkonstantnijih i najdugovečnijih stranaca u redovima crveno-belih ima ponudu na stolu, a klub nema ništa protiv na u nastavak sezone uđe bez njega, piše ‘Sportski žurnal‘.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Navodno jedan klub iz Saudijske Arabije je veoma zainteresovan, a Crvena zvezda bi za Bena tražila 2.000.000 evra na ime obeštećenja, a jedan od problema u čitavom poslu mogla bi da bude Benova visoka plata. Reprezentativac sa Komora u Ljutice Bogdana prima oko 600 hiljada po sezoni, što bi moglo da zakomplikuje stvar, te bi ofanivac verovatno u slučaju odlaska morao da pristane na smanjenje plate.

Podsetimo, i jesenas je Ben bio blizu Saudijske Arabije, tada se pričalo o Al Ahliju koji vodi Vladan Milojević, ali na kraju ovaj klub više nije imao mesta za nova pojačanja. Sada, navodno Al Ahli nije u igri.

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Ben je u Zvezdu stigao u januaru 2018. godine, a za tri godine je upisao 110 nastupa i postigao 57 golova. Vremenom je postao veoma bitan igrač u crveno-belom tabrou, a kako ima 31 godinu, a ugovor na još dve, nema sumnje da bi eventualni transfer i zarada bio dobar potez za Crvenu zvezdu, koja već ima veliki broj igrača na njegovoj poziciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

4 Komentara

  1. Najboljeg njihovog igraca nece niko! Nema sanse da ide….Ovo je spin i pokusaj ubrzanja ev.odlaska…Al’ ne ide, ne ide! Pa kako to da vasnece niko? Koji je to razlog,a?
    E,dragi sudijski miljenici, svako vidi kako vi nazovi pobedjujete.To mu ga dodje kao osveta laznih uspeha!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sok sok sok sok, sta je tu sok? Prodaju ga vec dve godine! Znalo se da ce da ide. Ne razumem naslove senzacionalisticke!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter