0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Okršaj Vojvodine i TSC-a i još mnogo toga ‘na meniju’

Objavljeno: 05.02.21 u 11:00

Za danas je ponuda raznovrsna, a ono što je bitno vraća nam se Superliga Srbije, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

16.30 Vojvodina – TSC

Nenad Lalatović je ostao u Novom Sadu i to je plus za Vojvodinu. Čekaju napadača, pokušavaju da ga angažuju u Africi jer im se mnogo dopao Emanuel Čabula iz Zambije. TSC je hrabro odlučio da šansu da Mladenu Krstajiću posle smrti Zoltana Saba. Nije se Krstajić proslavio kao selektor, možda mu krene u Bačkoj Topoli.

Predlog: 2-3 (2.05)

20.30 Herta – Bajern

Radonjić i Kedira pojačali su Hertu, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem Bajernu. Novi-stari trener Dardai svestan je da u defanzivi ima ‘milion rupa’ i više će pripremu utakmice bazirati na tom delu tima. Bavarci najčešće polako lome rivala i ukoliko se Herta odvaži da ih napadne, biće ubitačni i bez trunke milosti. Uostalom, postigli su više nego duplo golova od ekipe iz prestonice.

Predlog: 2&l<II (2.40)

20.45 Fiorentina – Inter

Vlahović kao nagradu za dobre partije dobija novi ugovor. Od dolaska Prandelija, napadač je procvetao, što se ne može reći za ostatak ekipe. Svi pamte pobedu nad Juventusom, ali im se ne smeju zaboraviti porazi od Lacija i katastrofa u Napulju. Faliće im suspendovani Milenković i Kastrovili. Inter je remizirao na poslednja dva gostovanja (Roma 2:2, Udineze 0:0), pre toga su poraženi od Sampdorije (1:2). Ipak, treba uzeti u obzir da je domaćin prilično oslabljen.

Predlog: I1+&II1+ (1.65)

21.00 Alaves – Valjadolid

Veliki, ogroman bod osvojio je Alaves protiv Hetafea u prošlom kolu. Pod jedan, prekinuo je seriju poraza kojoj se kraj nije nazirao, a pod dva, ekipa se podigla na psihološkom planu pred derbi začelja. Valjadolid je tri poslednje utakmice odigrao 4+, što ne pamte ni najstariji navijači kluba u kome je gazda Zuba Ronaldo. Ako nešto raduje, to je sve bolja igra u napadu.

Predlog: IXvX (1.60)

UKUPNA KVOTA 12.98 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter