1
Košarka

FOTO: Twitter/printscreen

NBA IGRAČI USTALI PROTIV OL-STAR MEČA: Lebron ustao protiv održavanja utakmice – ‘Nije mi jasno zašto igramo, ovo je kao šamar’

Objavljeno: 05.02.21 u 10:43

Iako se spekulisalo da bi virus korona mogao da poremeti NBA ligi kada je Ol-star meč u pitanju, od toga neće biti ništa.

Naime, iako nisu definisani protokoli, pa ni konačan termin, definitivno je da će se igrati, a kao mogući datum se pominje 7. mart, kao lokacija Atlanta.

Međutim, sami košarkaši ne dele oduševljenje što će meč verovatno morati da se održi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Već su krenule kritike, a prvi se oglasio igrač Sakramenta Dearon Foks, koji je poručio da je glupo što će se u vreme pandemije održati Ol-star duel.

– Ako ću biti potpuno iskren, smatram da je ovo glupo. Ako moramo da nosimo maske i da se stalno testiramo kako bismo igrali prvenstvo, čemu vraćanje Ol star utakmice? Ali očigledno je da novac pokreće svet i moraćemo da se pomirimo sa tim, istakao je Foks.

Sa igraačem Kingsa saglasana je i Lebron Džejms, koji je istakao da neće biti motivisan za ovaj duel.

– Apsolutno nemam ni energije ni bilo kakvog uzbuđenja oko ovogodišnjeg Ol stara. Uopšte ne razumem ni zašto ga igramo, ali očigledno je takav dogovor. Ovo je kao šamar. I dalje se suočavamo sa pandemijom, sa mnogim stvarima koje se dešavaju i onda ćemo da dovedemo celu ligu u grad koji je otvoren. Jasno vam je da nisam srećan zbog toga, ali ništa ne mogu da promenim ili uradim. Biću tu fizički ukoliko budem izabran da igram. Fizički, ali ne i mentalno, rekao je Džejms.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Da plaćam iz svog džepa da bi igrao pa bi mogao i da birate..ovako si samo zaposlen..a poslodavci biraju gde ces i šta ces…kao i u svakoj firmi kad te pošalju na teren da ideš za platu ne žalis se zašto Makedonija a ne na primer Stokholm .. ili zašto baš ti moraš da ideš…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter