0
Ostali sportovi

MIOČIĆ O FRANSISU: ‘Ostario sam, ali sam ipak bolji, na njegovu žalost ja sam mu protivnik!’

Objavljeno: 05.02.21 u 21:03

Nakon neverovatne sage sa Kormijerom, Stipetu se na putu nalazi novo ozbiljno ime UFC-a, Fransis Nganu!

Hrvatski borac Stipe Miočić će pojas braniti 27. marta, protiv jednog od najjačih udarača današnjice, a evo šta je imao da kaže uoči same borbe!

‘Fransis je veoma opasan i opet je u odličnoj seriji – ekspresno nokautira svakoga na koga naiđe. Na njegovu žalost, opet će morati da se bori sa mnom. To je loša stvar u vezi sa njegovom serijom. On se popravio od našeg prethodnog meča, ali napredovao sam i ja.’ – izjavio je Stipe i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Znam da sam ostario, ali sam bolji borac, imam još mnogo novih trikova ’u rukavu’. Kažu da stari pas ne može da se nauči novim trikovima – to nije istina. Ishod će biti isti, ponovo ću išetati iz oktagona sa šampionskim pojasom oko sturka. Svestan sam njegove brzine i paziću je se. Mnogi govore da će posle ovog meča moj naredni protivnik biti Džon Džons, ali meni je svejedno. Boriću se sa kim god da treba. Trenutno mislim samo na Fransisa.’ – zaključio je Miočić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter