0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

HOROR POVREDA GRUJIĆEVOG SAIGRAČA: Fudbaler Porta pao na glavu i doživeo potres mozga, hitna uletela na teren – igrači plakali (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.21 u 09:57

Jezive scene sa utakmice portugalskog prvenstva…

Utakmica Belenenšeša i Porta završena je bez pobednika (0:0), a ovaj megdan neće ostati u lepom sećanju fudbalerima obe ekipe. Naime, oni su svedočili užasnoj povredi fudbalera Porta Nanua, koji je hitno transportovan u bolnicu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Napadač gostujućeg tima je nakon sudara sa protivničkim golmanom i pada ostao da leži na travi. Sve se odigralo u finišu utakmice, nakon što je Nanu pokušao da stigne jednu loptu.

Igrači oba tima su momentalno stali i zatražili medicinsku pomoć, tako da su ambulantna kola brzo ušla u teren. Na nosilima je bio iznet sa terena, a scena je bila toliko potresna da je njegov saigrač Pepe u tim trenucima plakao šokiran onim što je video.

Porto se kasnije oglasio i saopštio da je napadač zadobio potres mozda, kao i povredu kičme te da ga sada čeka duža pauza.

– Nanu izdrži, brzo se oporavi! Nanu je imao potres mozga i povredu kičmene moždine sa gubitkom znanja gde se nalazi. U ovom trenutku je stabilno, svestan je i već orijentisan u vremenu i prostoru. Pregledi obavljeni u bolnici nisu otkrili nikakve promene u kliničkom stanju. U bolnici će nastaviti da ga nadgledaju, bilo je saopštenje Porta.

Inače, Nanu je 26-godišnji fudbaler koji je prošle godine stigao iz Martima, a ove je odigrao 15 utakmica i zabeležio po gol i asistenciju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter