0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

FILIPOVSKI I TRIFUNOVIĆ PRED IGOKEU: „Ova utakmica je veliki izazov za nas! Verujemo da ćemo doći do pobede!“ (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.21 u 16:45

Novi izazov za izabranike Saše Filipovskog!

Košarkaši Partizana dočekuju Igokeu u okviru 18. kola ABA lige. Meč je na rasporedu u subotu (06.02.) od 19 časova.

Sašo Filipovski je pričao o narednom rivalu “crno-belih”.

Prošla utakmica nam je uzela mnogo energija jer nije lako vratiti se sa 18 poena zaostatka i pobediti tim koji se pojačao sa dva igrača pred naš meč. Sada je važno regenerisati se, sakupiti snagu i pametno se pripremiti za vrlo neugodnu ekipu Igokee koja igra sa velikim samopouzdanjem. Ekipa ima atleticizam i visnu na pozicijama 2 i 3, kao i brze igrače na poziciji centra. Sa druge strane, znaju taktički da se postave, da menjaju odbrane, tako da će ova utakmica biti veliki izazov za nas. Nadam se da ćemo uspeti da nastavimo niz pobeda na domaćem terenu i da ćemo igrati sa visokom koncentracijom i da ćemo tako da održimo dobru igru svih 40 minuta – izjavio je Filipovski i nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Bitna je kontrola lopte, jer košarka je igra grešaka i ko ih više napravi, on gubi, a kvalitetna ekipa ne ulazi iz greške u grešku. Zato je važno da u tom segmentu pokažemo napredak, jer već smo dokazali da možemo da napravimo velike preokrete i da imamo potencijala – zaključio je Sašo Filipovski za klupski sajt.

Uroš Trifunović je naglasio da njegovu ekipu očekuje težak duel protiv veoma dobre ekipe.

– Očekuje nas duel sa ekipom koja igra veoma dobro ove sezone. Odlično su se uklopili i njihovi dosadašnji rezultati pokazuju koliko opasni znaju da budu. Mi smo u sredu odigrali jednu tešku utakmicu, gde smo u drugom poluvremenu videli kako treba da igramo svih 40 minuta. Ukoliko to ponovimo, verujem da ćemo doći do pobede – zaključio je Trifunović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter