0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube screenshot

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: „Klub nije hteo da pusti Sumu i Zdjelara, spremili smo jednog napadača za jun!“ (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.21 u 17:45

Aleksandar Stanojević pričao je o prvoj utakmici ovog proleća protiv Napretka i o stanju ekipe posle priprema!

Partizan i Napredak svoj meč igraju u subotu od 17 časova u Humskoj.

Dobro smo ‘podmazani’, zadovoljan sam, ali videćemo da li ‘škripi’ kada krenu utakmice. Prva utakmica je uvek teška, moramo da se koncentrišemo. Jedva čekamo da počne – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Stanojević je naveo da će nastaviti trend sa menjanjem tima, odnosno da će menjati po tri ili četiri igrača na početku.

– Nastavićemo trend. Bez obzira na to šta se desi, promenićemo tri-četiri igrača. Želim da svi momci budu u fokusu. Posle tri – četiri utakmice će se iskristalisati tim i neće se toliko tumbati. Svi su podigli nivo forme. Tako ćemo funkcionisati u narednom periodu – izjavio je Stanojević.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Stanojević navodi da je svaki igrač tokom priprema podigao nivo forme za 30% i Partizan je dobio veći fond igrača koji mogu da konkurišu za tim.

Pojačali smo intenzitet u fazi odbrane i napada. Takmičarske utakmice donose nove stvari i posle nekoliko možemo da pričamo o tome šta smo poboljšali – rekao je trener „crno-belih“.

Strateg ekipe iz Humske dotakao se i odlazaka i dolazaka igrača.

– Očekivali smo možda i da će neki igrači otići, bilo je najave za Zdjelara i Sumu, postojale su ponude, ali klub nije hteo da ih pusti. Spremili smo čak jednog napadača kojeg smo ostavili sad za jun – izjavio je Stanojević.

Stanojević je pričao i o narednom rivalu, ekipi Napretka.

– To je klub sa tradicijom nezgodnom za Partizan. Poštujemo Napredak koji nam je zadavao dosta problema u prvoj utakmici. Pun respekt, ulazimo maksimalno koncentrisani i motivisani – istakao je Stanojević.

Stanojević je naveo da poštuje trenera Đuričića, koji je nekad bio i u stručnom štabu Partizana.

Partizan će na početku drugog dela sezone imati sve igrače na raspolaganju, osim povređenog rezervnog golmana Nemanje Stevanovića, igrača koji su bili sa timom Srbije na američkoj turneji i Nikole Štulića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter