2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SVETOZAR MIJAILOVIĆ: ‘Blokada ‘Marakane’ nema veze sa sportom, već sa kriminalom’

Objavljeno: 04.02.21 u 14:45

Predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović, istakao je da nije iznenađen akcijom policije koja je u četvrtak ujutru uhapsila 17 osoba, a zbog koje je pod opsadom bio i stadion crveno-belih.

Podsetimo, policija je pretresala stadion Partizana zbog hapšenja vođe navijača Veljka Belivuka zvanog ‘Velja Nevolja’, dok su deo snaga stacionirali i između zapadne i južne tribine ‘Marakane’. Upravo zbog toga otkazani su prepodnevni treninzi svih selekcija crveno-belih.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Nisam iznenađen, rade ljudi posao za koji su plaćeni. Kako i na koji način to je njihova stvar. Ovo što se dešava nema veze sa sportom, niti sa navijačima, nego sa kriminalcima. Ne mogu ništa više da vam kažem jer trenutno ne znam, već čitam izveštaj policije. Ponavljam ovo što se radi nema veze sa navijačima, već s kriminalom, samo citiram ministra za unutrašnje poslove Aleksandra Vulina – rekao je Mijailović za ‘Sputnjik’.

Policija je, inače, u ranim jutarnjim časovima stigla na najveći srpski stadion, sa dugim cevima su opasali prsten oko Marakane, izbacili su sve koji su se u tom trenutku našli na stadionu, dok je onima koji su kasnije došli na stadion na svoje radno mesto, morali da ostanu ispred.

Ipak, nešto posle 11 časova, policija je odblokirala stadion Crvene zvezde i omogućila zaposlenima da se vrate na svoja radna mesta i klub je mogao da nastavi nesmetano da obavlja sve što je bilo u planovima.

0
0

2 Komentara

  1. Nista ne pise jesu li Terzu spengali u hapsanu? Sto se Terza nije javio u vezi ove vesti nego je to prepustio ovom pauku?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter