0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

NEVEROVATNA GREŠKA: Klub je ‘zaboravio’ da registruje najveće pojačanje za Evropu!

Objavljeno: 04.02.21 u 21:18

Ajaks pokušava da reši problem!

Uprava slavnog kluba iz Amsterdama je napravila neverovatnu grešku! Funkcioneri su zaboravili da registruju Sebastijana Alea za mečeve šesnaestine finala Lige Evrope.

Kako prenosi RTS, Ajaks će pokušati da reši problem! Ale je doveden kao najskuplje i rekordno pojačanje Ajaksa. Transfer Sebastijana Alea iz Vest Hema u Ajaks koštao je 22,5 miliona evra!

Povodom aktuelnih dešavanja oglasio se i trener ekipe iz Holandije.

To je naravno neverovatno dosadno! Prvo za igrača, ali i za nas. Naravno da ga nismo potpisali ni za šta. Ale se zaista nalazio na listi, ali to je administrativna greška. Nešto je pošlo po zlu sa računarima, samo oznaka za uključivanje i isključivanje.

PROČITAJTE JOŠ: NAPADAČ IMA NOVI KLUB: Sa Old Traforda pravo u Saudijsku Arabiju!

Pre svih odgovoran je tehnički direktor Mark Overmars. Naravno, ljudi greše, ali ovo je vrhunska sportska organizacija. Ova greška se nikada nije trebala da dogodi. Ale je naravno takođe veoma razočaran. Iako takođe razume da to nije namerno učinjeno- istakao je Erik ten Hag.

Trener je poručio da su šanse za ispravljanje greške veoma male! Ajaks će 18. februara odmeriti snage sa ekipom Lila. Francuska ekipa igra sjajno ove sezone i bore se za titulu u domaćem šampionatu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter