0
Evroliga

FOTO: YouTube screenshot

MICIĆ PRESUDIO BARSELONI: Sjajan meč za reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 04.02.21 u 23:45

Pobeda Efesa na teškom gostovanju!

U okviru 24. kola Evrolige, Barselona je ugostila ekipu Anadolu Efesa. Gosti su slavili rezultatom 86:88 i tako napravili veliko iznenađenej!

Barselona je prvoplasirana ekipa i nakon 24 meča je ostvarila učinak od 17 pobeda i sedam poraza. Ekipa iz Turske se nalazi na 7. poziciji sa 13 pobeda i deset poraza. Efes ima utakmicu manje u odnosu na Barselonu.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI SUPERLIGE ZA HOTSPORT: ‘Želim da golovima pomognem ekipi u borbi za opstanak! Stanković radi odličan posao, Zvezda ima šanse protiv Milana’

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Vasilije Micić. Reprezentativac Srbije je meč završio sa 26 poena, tri uhvaćene lopte i pet asistencija. Larkin ga je pratio sa 19 poena, jednim skokom i tri uspešna dodavanja.

Ekipu Šarunasa Jasikevičijusa predvodio je Nikola Mirotić. Nekadašnji NBA igrač je postigao 24 poena, a na to je dodao i pet skokova. Dejvis je bio odličan! Amerikanac je dodao 14 poena uz sedam skokova i tri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter