0
Košarka

JOŠ GA BOLI: Hrvatski NBA košarkaš zbog poraza od Srbije već pet godina odbija pozive reprezentacije!

Objavljeno: 04.02.21 u 19:23

Deluje kao da postoji ozbiljan problem na relaciji Mario Hezonja – Hrvatski savez!

Kako su prvo pisali hrvatski mediji, a potom i potvrdili i ljudi iz Košarkaškog Saveza Hrvatske, Mario Hezonja odbija da komunicira sa njima. Naime, otkad su izgubili od reprezentacije Srbije, pre pet godina, Mario je prestao da se javlja na pozive.

‘To je tačno, ali stav Saveza i selektora je jasan. Postoji način na koji igrač treba da se javi Savezu i da mu da do znanja da želi da igra. Mogao je da se obrati meni, Dinu Rađi ili selektoru Veljku Mršiću, a ne preko nekih posrednika. Najblaže rečeno, to je neozbiljno i na takvom nivou ne želimo ništa više da komentarišemo.’ – kaže Stojko Vranković, inače predsenik Hrvatskog košarkaškog saveza i dodaje.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Sto puta smo ga zvali, ja lično nekoliko puta mu slao poruku na koju se uopšte nije udostojio da odgovori. I dalje čuvam tu poruku da ne bi bilo da nije tako i da nije istina, čuvam tu poruku za svaki slučaj.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter