1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DOKTOR RISTIĆ O MEČU ZVEZDA – MILAN: ‘Nema logike da budu prazne tribine, manji je rizik na stadionu nego u autobusu’

Objavljeno: 04.02.21 u 09:50

Fudbalski klub Crvena zvezda, priprema se za utakmicu sa Milanom u Ligi Evrope, kao da će biti navijača na stadionu.

Iako crveno-beli imaju preporuku UEFA, čeka se odluka Kriznog štaba Vlade Republike Srbije da li će se stadion Crvene zvezde za meč sa Milanom otključati.

Predsednik Medicinske komisije FSS i član Upravnog odbora Crvene zvezde dr Miljko Ristić govorio je na tu temu za ‘Žurnal’.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Renomirani Kardiolog očekuje da stadion bude otvoren.

– Ako negde mogu da se sprovedu mere zaštite, to je stadion. Manji rizik je nego u autobusu, gde se na malom prostoru vozi 50 ili više ljudi. Naravno, potrebno je de se obezbedi distanca između gledalaca od dva do četiri metra. Ne mora da bude 15.000 navijača, ali da nijedan gledalac ne može da uđe nema nikakve logike – istakao je prof. dr Ristić.

On smatra da je teško izmeniti svest navijača, te da se oni ne grupišu, ali da je na klubu da obezbedi uslove da se poštuje distanca.

– Tako je. Na navijačima je da procene koliko će biti odgovorni, brinuti o sebi i drugima. Fudbal i sport nemaju draž i gube smisao bez publike – kazao je Ristić.

0
0

1 Komentara

  1. Ovakvi stručnjaci su od medicine napravili pijačnu tezgu,,,, Ko da više ,,, Toliko su alavi da im nikad nije dosta,,, ljudski život za ovakve je kolateralna šteta,,,,Da nije otužno bilo bi smešno,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter