0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA OBAVEŠTAVA: Rok za obnovu članstva do petka

Objavljeno: 03.02.21 u 11:40

FK Crvena zvezda obaveštava da će presek spiska aktivnih članova koji bi imali pravo da u pretprodaji kupe karte za utakmicu protiv Milana (u slučaju dozvole za prisustvo publike), biti napravljen u petak 5. februara 2021. godine u 17 časova.

Obaveštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

Iz tog razloga pozivamo sve članove, koji to još nisu učinili, da što pre obnove svoje članstvo. Isto važi i za one koji tek planiraju da se učlane.

Naš klub nastavlja se pripremama za organizaciju utakmice šesnaestine finala Lige Evrope. Kako bi sistem za prodaju karata bio spreman da u svakom scenariju omogući prodaju karata po fazama i putem interneta, u petak u 17 časova ćemo zaključiti spisak članova koji bi imali prioritet pri kupovini karata za ovaj meč.

Podsećamo, u prvoj fazi karte bi kupovali vlasnici sezonskih karata našeg kluba za ovu sezonu. Drugi krug prioriteta bi činili članovi sa aktivnim članstvom što uključuje sledeće kategorije:

– Svi aktivni Standard članovi (stariji od 18 godina) sa plaćenom članarinom za sezonu 2020/21

– Svi aktivni Junior Plus članovi (15 do 18 godina) sa plaćenom članarinom za sezonu 2020/21

– Svi Junior članovi učlanjeni nakon 1. januara 2021. godine koji su platili članarinu za sezonu 2020/21

– Svi ranije učlanjeni Junior članovi koji su se na poziv Kluba prijavili tokom prošlog vikenda za kupovinu karata za ovaj meč i o tome dobili potvrdu od strane Kluba

Što se tiče različitih načina za učlanjenje i obnovu članstva, rokovi su sledeći:

– Servis za članstvo – petak 5. februar do kraja radnog vremena (17 časova)

– Internet (crvenazvezda.iticket.rs) – petak 5. februar do 17 časova

– Red Star Šop – četvrtak 4. februar do kraja radnog vremena

– Uplata na račun – četvrtak 4. februar do 17 časova (poželjno poslati potvrdu o uplati mejlom na podrska@budideozvezde.rs)

Sve informacije o mogućnostima uplate članarine dostupne su na sajtu Članstva – www.budideozvezde.rs

Cene karata i svi detalji vezano za prodaju biće objavljeni u slučaju dobijanja dozvole od strane nadležnih organa za prisustvo publike na ovom meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter