in ,

LOLLOL TugaTuga

ŽESTOKA OPTUŽBA BIVŠEG SELEKTORA: Tumbaković naveo stručnjaka za kondicionu pripremu igrača kao glavnog krivca za haos u reprezentaciji!

FOTO: FSS

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković podneo je izveštaj Fudbalskom savezu Srbije o periodu provedenom na klupi!

Tumbaković je optužio igrače da su mu otkazivali u toku okupljanja i vraćali se u svoje klubove zbog navodno lakših povreda.

Glavnog krivca u FSS, Ljubiša Tumbaković vidi u Andreju Milutinoviću, stručnjaku za kondicionu pripremu igrača. Inaće, Andrej je jedan od najuglednijih u svojoj struci u evropskom fudbalu, a FSS ga je zaposlio kao koordinatora za fizičku spremu i oporavak igrača.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Bivši selektor Srbije je naveo da je Milutinović uticao na Luku Jovića, Dušana Tadić, Aleksandra Mitrovića, Darka Lazovića, Nemanju Radonjića i Luku Milivojevića i određivao koliko mogu da treniraju i dozirao im opterećenja.

-Zbog nedovoljno kvalitetne komunikacije, raspodele posla i odgovornosti koordinatora za fizičku pripremu i oporavak, Andreje Milutinovića, došlo je do pojave paralelnog stručnog štaba i paralelnog trenažnog procesa izjavio je Tumbaković u izveštaju, koji je u tri dela preneo “Sport klub”.

Andreja Milutinović nedavno je potpisao za Dinamo iz Moskve, ali će nastaviti da vrši funkciju koordinatora fizičke pripreme i rehabilitacije svih selekcija FSS.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

POTRESI U NOVOM SADU: Vest da je fudbaler Vojvodine ‘reketiran’ šokirala Srbiju, klub se odmah oglasio!

IZNENAĐENJE U NOVOM SADU: Srbija doživela poraz od Bosne i Hercegovine i zakomplikovala situaciju u grupi! (VIDEO)