0
Evropske lige

FOTO: Youtube/printscreen

RONALDO LJUT ZBOG IZMENE, A PIRLO PORUČUJE: ‘Ne vidim da postoji klauzula u ugovoru da ne sme da bude zamenjen’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.21 u 12:59

Sa dva gola za devet minuta, Kristijano Ronaldo je bio junak Juventusove pobede protiv Intera u okviru Kupa Italije (2:1), ali meč na ‘Đuzepe Meaci’ se definitivno za njega nije završio onako kako je planirao.

Naime, Portugalac je u 76. minutu pokazao bes i ljutnju zbog toga što ga je Andrea Pirlo zamenio – što TV kamerama nije promaklo. Nedugo zatim trener Juventusa je imao objašnjenje za svoj potez.

– Normalno je da u ovakvom meču želite da pomognete timu. Ali, ne vidim da postoji klauzula u ugovor po kojoj Ronaldo ne sme da bude izmenjen – rekao je Italijan i dodao:

– On zna da je fundametalan igrač za nas, mora da dođe do daha i odmori, mora uvek da bude na vrhunskom nivou. Rekao sam mu da igramo važan meč za vikend i da mora da se odmori zato što je igrao na dosta uzastopnih mečeva.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Juve, inače, u subotu dočekuje Romu koja ima bod više od aktuelnog šampiona, a zatim sledi revanš protiv Intera, meč protiv Napolija u Seriji A i onaj protiv Porta u Ligi šampiona.

https://www.youtube.com/watch?v=TlSpkRiUkto

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter