0
Evropske lige

FOTO: Twitter

NEŠTO KUVA U SVLAČIONICI ROME: Džeku oduzeli traku zbog sukoba sa trenerom

Objavljeno: 03.02.21 u 19:23

Poslednjih dana spekulisalo se da bi nešto ovako moglo da se dogodi.

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko više nije kapiten Rome, a da mu je traka oduzeta potvrdio je generalni direktor kluba Tijago Pinto.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Napadač je ušao u sukob s trenerom Paulom Fonsekom, a uprava kluba je ovim potezom jasno poručila na čijoj je strani.

– Klub se mora oslanjati na pravila. U ovom trenutku Edin nije kapiten, ali svi ćemo da radimo za dobrobit kluba, a među prvima i Džeko. Edin je sjajan fudbaler, veliki profesionalac sa velikim iskustvom i jakom ličnošću. Fonseka je vođa našeg projekta, radi sjajan posao i prava je osoba za izgradnju budućnosti kluba. Poslednjih nekoliko dana imali smo zajedničke sastanke kako bismo ojačali međusobno poverenje. Iz njih smo izašli srećni i postojani, ali sada fokus mora da bude na kolektivno dobro, što je važnije od svih ličnih interesa, rekao je Pinto.

Inače, Džeko je bio na pragu prelasaka u Inter, u paketu, u kom bi Sančez stigao u Rim, ali uslovi igrača nisu dogovreni, pa je posao propao.

34-godišnji napadač je na 20 utakmica ove sezone postigao osam golova, a dva puta je bio asistent.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter