0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

KRENUO OČEVIM STOPAMA: Sin Zvezdine legende rešio večiti derbi protiv Partizana

Objavljeno: 03.02.21 u 17:54

Crveno-beli su kao gosti u meču koji je odigran u hali ‘Vizura’.

Kadetska selekcija Crvene zvezde pobedila je ekipu Partizana kao gost sa u zaostaloj utakmici 6.kola Triglav kadetske lige Srbije i prvom večitom derbiju ove sezone, rezultatom 80:79 (24:23, 20:18,19:17 i 17:21).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ekipa Crvene zvezde je tako došla do sedme pobede u šampionatu, u utakmici u kojoj je vodila praktično veći deo utakmice, u drugom poluvremenu i dvocifrenom prednošću. Ipak, do bodova nisu mogli bez drame u kojoj je Vudragović promašio dva slobodna bacanja pri rezultatu 80:79, a za sekundu i po najefikasniji u ekipi Partizana Milenković nije uspeo da poentira iz teške pozicije.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bili su Vudragović sa 15, dok ga je pratio Niokla Topić sa 14, sin Zvezdine legende Milenka čiji su poeni bili odlučujući, dok su Vladimir Pavlović i Radojević ubacili po 13. Na drugoj strani je Aleksa Milenković ubacio 27 poena, uz 19 skokova, Bogdan Zagrađanin je dodao 16, a Nemanja Šarenac 15 poena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter