2
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

U HUMSKU STIŽE NOVO POJAČANJE: Biser ‘brđana’ odbio da produži ugovor sa Čukaričkim, uskoro pojačava Partizan!

Objavljeno: 02.02.21 u 18:10

Kako sada stvari stoje crno-beli će uskoro predstaviti još jednog novajliju.

Fudbaler Čukaričkog Nikola Terzić novo je pojačanje Partizana, saznaje Kurir‘.

Kako je potvrđeno ovom listu iz kluba s Banovog brda, ozvaničenje samog transfera dogodiće se u narednih nekoliko dana, a Terzić je odbio da produži ugovor sa Čukaričkim koji je važio do leta. Partizan će tako uz obeštećenje otkupiti ovog talentovanog fudbalera koji je prvi deo tekuće sezone nosio dres prvoligaša IMT-a, kao pozajmljen igrač Brđana.

Ovaj 20-godišnjak u timu IMT-a imao je zapažen učinak pošto je na 16 mečeva u šampionatu čak osam puta tresao mrežu protivnika. Četiri pogotka postigao je u Kupu Srbije, čime je jedan od najzaslužnijih za plasman ‘traktorista’ u četvrtfinale.


(VIDEO:YouTube/Boban Saranovic)

Terzić igra na poziciji desnog krila, a njegova trenutna tržišna vrednost iznosi oko 250.000 evra po podacima renomiranog sajta ‘Transfermarkt’.

Terzić će tako postati drugo pojačanje kluba iz Humkse ove zime pošto je već ranije dres crno-belih zadužio desni bek Marko Živković.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

2 Komentara

  1. Dobar je igrac, direktan i tehnicki vrlo obdaren! Ipak, mi imamo mladog fenomenalca Jovica,pa gore pomenutog Colica,Dennisa….takodje vanredno talentovane momke koji su krilni napadaci. ALi, cinjenica je da je i ovaj decko bas dobar. Slazem se i za mladog Sapcanina Knezevica , izuzetan je passer,igracina! Valjda Partizan zna o njemu. On je veliki PFC fan, a i Macva je dobra sa Partizanom….Znam i da se Cerga za njega zanima, ali i tri cetiri tima iz FR, IT, GER…!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne razumem u cemu je to ovaj decko bolji od Dennisa Stojkovica i Nikole Colica?
    Ok je ako decko vredi, ali u nekim stvarima mi dosledno sebi pravimo stetu!
    Po meni je bilo mnogo pametnije dovesti Branislava Knezevica iz Macve. Ratosiljati se splavara Lole i dati sansu ovom izuzetno talentovanom momku,po mnogima novom N,Maticu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter