0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Danas je na programu Kup Nemačke, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 02.02.21 u 11:00

U današnjoj ponudi su mečevi Kupa Nemačke, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

18.30 Holštajn Kil – Darmštat

Posle eliminacije Bajerna, ekipa iz rukometnog grada postala je hit. Ignjovski i drugovi sada imaju neuporedivo lakši zadatak. Sastaju se sa klubom iz svoje lige i svakako su favorit jer su u boljoj formi. Trener Ole Verner veruje da je splasnula euforija i da će njegov tim maksimalno ozbiljno ući u ovaj meč. Gosti nisu bez šansi, ali će morati baš da se potrude kako bi izbegli poraz na severu zemlje.

Predlog: I1+&II1+ (1.60)

16.30 RV Esen – Bajer L.

Esen briljira u svom rangu takmičenja, ali je ipak Leverkuzen prevelik zalogaj. Jeste da se u kupu dešavaju iznenađenja i da su gosti u padu forme, ali je ipak velika razlika u kvalitetu, ambicijama pa i fizičkoj pripremljenosti. „Farmaceuti” tradicionalno imaju velike ambicije u ovom takmičenju. Trener Boš želi da se rehabilituje i neće puno taktizirati kod bundesligaša iz sedamdesetih godina.

Predlog: 2&I<II (2.15)

20.45 Borusija Dortmund – Paderborn

Objektivno, ovo je takmičenje u kome „milioneri” najlakše mogu do trofeja, naročito posle eliminacije Bavaraca. Drugu stranu medalje čine njihova forma, pristup utakmicama i činjenica da su ove sezone toliko puta razočarali da još jedan kiks nikoga ne bi iznenadio. Momci iz komšiluka prošle godine su u Bundesligi vodili u Dortmundu 3:0 pa je na kraju bilo 3:3. Ispali su, imaju slabiji sastav i cilj im je da u Cvajti uhvate priključak.

Predlog: 1-1&3+ (1.82)

20.45 Verder – Grojter Firt

Verder slabije igra na svom stadionu i to svi znaju, pa i u ekipi Grojter Firta. Ona je u stanju da u Cvajti pobedi kao gost, ali sada ide timu koji je iz višeg ranga. Za njih je dobro što nemaju šta da izgube. Osokoljeni nekim pobedama u ligi, Verderovi igrači svakako računaju na siguran, ali ne i lak trijumf. Pojedini igrači, poput Rašice, mogli bi da zaigraju od prvog minuta. Cilj je da izbegnu produžetke i eventualne penale jer ih za vikend očekuje novo iskušenje u ligi.

Predlog: Ki1 (2.05)

UKUPNA KVOTA 13.13 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter