3
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

NAJBOLJI STRELAC SUPERLIGE SRBIJE ZA HOTSPORT: ‘Transfer je bio dogovoren, treća strana je podbacila! Svaki fudbaler mašta o dresu reprezentacije’

Objavljeno: 02.02.21 u 21:20

‘Intersovanje ekipa iz MLS lige je postojalo još pre okupljanja nacionalnog tima’.

Ekipa Radnika iz Surdulice igra fenomenalno pod ‘dirigentskom palicom’ trenera Slavoljuba Đorđevića. Klub se nalazi na 9. poziciji u Superligi Srbije. Napad funkcioniše sjajno, a predvodi ga Milan Makarić! Reprezentativac Srbije je trenutno najbolji strelac najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u u državi. Brojni klubovi su želeli Makarića u svojim redovima, ali na kraju Milan ostaje u Radniku. O prelaznom roku i nastavku sezone, najbolji strelac domaćeg prvenstva govorio je za HotSport.

FOTO: FK Radnik Surdulica

Šta je to sprečilo tvoj odlazak na Kipar?

MM: Sa ekipom Pafosa je sve bilo dogovoreno! Došao sam na Kipar pravo sa reprezentativne turneje. Radnik je pristao, ja sam prihvatio uslove, treća strana je podbacila. Na kraju, transfer nije realizovan…

Pre odlaska na reprezentativnu turneju, pojedini klubovi iz MLS lige su pokazali zainterovanje za tebe. Koji je ishod te priče?

MM: Istina je, saznanja su tačna. Ponude nisu bili konkretne, interesovanje je postojalo. Ta priča je bila aktuelna još pre reprezentativnog okupljanja.

Koliko ti je na profesionalnom planu značio poziv u reprezentaciju i kakav je osećaj nositi dres nacionalnog tima?

MM: Zadovoljan sam, to je za sve igrače velike plus! Sjajno iskustvo za svakog fudbalera! Upisali smo nastup i to je važno! Osećaj je neverovatan! San svakog mladog fudbalera je da bar jednom obuče dres sa grbom njegove zemlje na grudima!

Koji su ciljevi kluba za nastavak sezone i kako izgleda rad sa Slavoljubom Đorđevićem?

MM: Vratio sam se u klub i samo o tome razmišljam! Fokus je na terenu! Imam razloga da nastavim u istom ritmu! Ciljevi i ambicije su isti, prioritet je sačuvati poziciju na sredini tabele, a ako uslovi dozvole napasti i bolji plasman. Slavoljub Đorđević radi odličan posao! Rezulati su sjajni i verujemo u uspeh! Napustio nas je Vuk Mitošević, sjajan igrač! Otišlo je još nekoliko igrača… To je svakako hendikep, ali mislim da možemo nastaviti sa dobrim rezultatima.

Da li tvoj izostanak sa priprema može da bude problem za ekipu na početku sezone?

MM: Svi se već odlično poznajemo… Vuk je otišao, došlo je nekoliko novih igrača, ali kostur ekipe ostaje isti. Ja znam njih, oni poznaju mene, a razumemo i zahteve trenera i smatram da tu neće biti problema-zaključio je Milan Makarić za HotSport.

0
0

3 Komentara

  1. Dragane ,to je greska!!
    Trebao je u A tim da ide!
    Samo o ima iz Eada nikad dosta Novaca?
    Pojedinci iz Uprave pokvarili Transfer!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter