0
Evropske lige

FOTO: Wolves/Twitter

LUDNICA U PREMIJER LIGI: Arsenal dobio dva crvena kartona, Šefild pobedom nastavio da sanja opstanak! (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.21 u 20:56

Dva sjajna duela odigrana su u okviru 22. kola Premijer lige, sa početkom od 19h.

Na svom terenu je Vulverhempton dočekao favorizovani Arsenal. Gosti su igrali jako dobro, uspostavili svoju igru, što je dalo svoje rezultate. Igrao se 32. minut, kada je Nikolas Pepe doneo prednost Arsenalu. Sve je bilo spremno za kraj prvog poluvremena, ali se onda desio – David Luiz.

FOTO: VBA/Twitter

Brazilac je u trećem minutu sudijske nadoknade napravio prekršaj u kaznenom prostoru, dobio crveni karton i poklonio penal Vulvsima. Siguran sa bele tačke bio je Ruben Neveš.

Samo što je počeo drugi deo igre, bomba sa skoro 30 metara u režiji Žoao Mutinja. Fenomenalni udarac portugalskog veziste, doneo je prednost Vulvsima. Opsedao je Vulverhempton ekipu Arsenala konstantno u drugom delu igre! Noćna mora za Artetu desila se u 72. minutu, kada je nakon nespretne intervencije Leno igrao rukom izvan kaznenog prostora i dobio direktan crveni karton. Stvari su tada bile jasne i sve je ukazivalo da će Vulvsi odneti tri boda, što se i desilo.

U duelu začelja sastali su se Šefild Junajted i Vest Bromvič Albion. Igrao se 41. minut, kada je viđen jedini gol u prvom poluvremenu! Precizan za vodstvo VBA, je bio Met Filips!

Izjednačenje domaćinu doneo je u 56. minutu Džejden Bogl! Potpuni preokret Šefildu doneo je sada već legendarni napadač ovog kluba – Bili Šarp!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter