8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

LAZAR MARKOVIĆ VEOMA LJUT: ‘Je l’ treba da okačimo kopačke o klin ili da prihvatimo da titulu ne možemo uzeti?!’

Objavljeno: 02.02.21 u 15:05

Fudbaler Partizana, Lazar Marković, izrazio je nezadovoljstvom mišljenjem koje provejava u javnosti da je šampionska trka u Srbiji uveliko rešena.

Marković je burno reagovao po dolasku sa priprema u Turskoj pročitavši natpise u medijima i komentare koji ukazuju da je Crvena zvezda već novi šampion, a da Partizan nema šansu da je dostigne.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Podsetimo, posle polovine takmičenja u Superligi Srbije je razlika na tabeli između ‘večitih’ rivala devet bodova.

– Kako smo se vratili u Beograd, čitamo u svim medijima, od portala do štampanih, kako nas već svrstavaju u takmičenje ‘Lige konferencije’ i kako večiti rival, i da se igra još stotinu kola, ne može da izgubi prvo mesto, što automatski znači da nam neko već na startu polusezone osporava borbu za titulu – ljut je Marković i dodaje:

Ako nam to neko kaže četiri meseca pre kraja sezone, s pravom se pitamo koju poruku nam šalju i treba li da okačimo kopačke o klin ili da prihvatimo da titulu uzeti ne možemo?! – pita se iskusni fudbaler Partizana, a prenosi ‘Telegraf’.

– Naša poruka je: Mi se borimo do kraja! Ovde smo jer nam je klub iznad svega, volimo i verujemo u Partizan i volimo fudbal! Naš borba traje do poslednjeg kola, na svakom stadionu i protiv svakog kluba u ligi. Da li ćemo uspeti – ne znamo. Ali znamo da ćemo se boriti do poslednjeg dana! – podvukao je Lazar Marković.

0
0

8 Komentara

  1. Nikada mi neće biti jasno zašto se Navijači Partizana uvek nešto bune? Njihova uprava isto! Kada gube sve im je namesteno, kada pobede sa 1:0, kao sto znaju zadnjih 10 godina, onda su gromada od kluba. Najbolji u svemu. Ma daj bre. Ovaj slepac se vratio u Partizan ne zato sto ga voli, nego nema gde. 4 gola dao za 4 meseca i sad nesto prica. Pa gospodine pokazi da znas da igraš.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lazar treba da se koncentrise na svoju igru, da se vrati u punom sjaju i to ce biti prvi uslov.
    Drugi uslov da se priblizimo po svemu privilegovanom rivalu jeste da ceo tim igra na nivou krajnjih mogucnosti i da se saceka ev. sansa za napad na titulu. Tacno je da se Cerga pojacava svakodnevno i izgleda barem u ovom trenutku neprikosnoveno,ali uprkos tome njen tim nije nista bolji od PFC. Naprotiv, mislim da njihova snaga nije u kvalitetu tima vec u opstoj medijskoj i sistemskoj podrsci koju ima. Cerga je na pocetku obezbedila prednost zahvaljujuci ogromnim greskama sudija u njenu korist i protiv PFC i to sada sa bezbedne distance cuva. Uz to, svoje rezultate u Evropi da zahvali sistemu zrebanja i podrske od strane Lakovica u UEFA. Koliko frajla ima srece ,bas neverovatne srece, vidi se po grupi u kojoj je igrala u LE. Partizan je redovno u grupi dobijao nekog velikana tipa Arsenala,Totenhemaili AtletikBilbaoa a ona dobija raspadnutog Hoffenhajma…! Pre par dana sam umirao od smeha da se njoj napenalio jedini tim iz PLS u Kupu,maleni IMT i to kod kuce u RUpi!!?? Za ne poverovati! To ne moze da bude sve sreca , to je apsolutno jedan diskretni sistem namestaljke koji se radi iza scene! TO odgovorno tvrdim.
    Partizan ne treba da ima velike iluzije sto se tice Prvenstva Srbije, Ako bi Cerga i kiksirala koji mec, odmah bi se ukljucila njena sudijska i kokezijanska masinerija! Ali je vredno boriti se iz mnogo razloga. Pre svega, nadam se da u ovoj ubogoj ligi czdupelizaca i bezgacih klubova ipak ima nekoliko ozbiljnih ekipa koje im mogu da dohakaju! Prolece Partizanovog rasporeda izgleda obecavajuce ,za Cergu ni malo lako!
    Vredno se boriti, a svi treba da imamo u vidu kako smo osvojili nasu 27 titulu!

    0
    0
    Odgovori
    • Red Bul, Jang Bojs, Kopenhagen, Krasnodar, sa druge strane Partizan u plej ofu igra sa Šamrokom, Nefčijem, Videotonom. Zvezda u grupama igrala sa Arsenalom, PSŽ, Liverpulom, Bajernom, Totenhemom, Napolijem, baš slabi rivali. Ta grobarska realnost…

      0
      0
      Odgovori
    • dok postoje indijanci poput tebe, Zvezda ne mora da brine za titule. Franjevce tuce desetoplasirani tim druge lige i da im lagano 3 gola, a ti pricas da Zvezda nema kvalitetniji tim… Zvezda dovodi Italijane, igrace koji su igrali Seriju A, a Partizan iz Vozdovca i IMTa kojeg si sponenuo… i onda su vam drugi krivi koja komedija od kluba i navijaca namesteno u Srbiji, namesteno u Evropi podigni tuzbu prijatelju, dokazi te svoje nebuloze indijanci najobicniji

      0
      0
      Odgovori
  3. Vi ste sami sebe otpisali, a svako ko je realan i sagledava stanje u jsd fk , zna da ste odavno bivši konkurentni !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne salju vama nikakvu poruku. Realni ie da ste mnogoo truli i da treba jos mnogo da rastete i da se titula ne uzima u derbiju a da vam za poraze nije kriv FSS, Terzic i Vucic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter