1
Domaći fudbal

FOTO: RTS/printscreen

DOKTOR JANKOVIĆ O POVRATKU NAVIJAČA NA TRIBINE: Evo šta je rekao član Kriznog štaba!

Objavljeno: 02.02.21 u 10:40

Imunolog i član Kriznog štaba dr Srđa Janković rekao je da možda možemo da se nadamo ‘normalnom’ letu ako poštujemo mere i vakcinišemo se, a govorio je i mogućnosti prisustvovanja publike na utakmicama.

Prva naredna, velika utakmica je Crvena zvezda – Milan, 18. februara, što je prvi duel šesnaestine finala Lige Evrope, i zvezdaši su se nadali da bi mogli da se vrate na stadion ‘Rajko Mitić’.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Za sada, izgleda da to nije opcija.

– Sport je važan deo života za većinu nas, ali jednostavno, mi i dalje imamo ne tako mali broj novih slučajeva dnevno. On se na tom nivou održava, ne opada. U takvim uslovima, ne možemo da očekujemo da je bezbedno imati publiku na takmičenjima do daljnjeg, kada će to biti, zavisiće od toga kada će se situacija poboljšati – rekao je Janković gostujući na RTS-u.

On je je kazao da isto razmišlja i kada je u pitanju popuštanje mera za ugostitelje i druga mesta gde je mogućnost širenja virusa velika zbog velikog broja ljudi.

– Krizni štab i Vlada Srbije redovno razmatraju sva ova pitanja, ali nije vreme za ublažavanje mera. Ne još, to su dve reči koje bih uputio kao kratak odgovor, ne još – rekao je on.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Kako vas nije sramota. Za utakmicu ne može da budu navijača. A za sve ostalo može. Treba da vas je sve sramota iz kriznog štaba

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter