0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Kvota na Slask je vrlo primamljiva!

Objavljeno: 01.02.21 u 11:06

Današnja ponuda je manja, ali zanimljivija, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

Ponedeljak

18.00 Stal – Slask

Stal ima tradiciju, ali i neizvesnu sudbinu jer se grčevito bori za opstanak. Kragujevčanin Prokić jedan je od boljih igrača, ali mu je potrebna pomoć, recimo od Finca Forsela. Čeh Lavička predvodi Slask (ili Šljonsk) i sa iskusnim igračima kakvi su Pič, Čeleban, Sobota… s pravom se nada izlasku u Evropu. Strpljivom igrom mogu i do pobede, bez obzira što domaćinu gori pod nogama.

Predlog: 2&IIGG (7.25)

21.00 Betis – Osasuna

Betis je nekako sastavio četiri utakmice (2-2-0) bez poraza i to se odmah odrazilo na plasman. Ipak, i dalje zabrinjava igra poslednjeg reda jer su primili 34 gola! Raduje da veteran Hoakin (39) još uvek
nije rekao poslednju reč. Bod u Valensiji pa pobeda nad Granadom i ekipa Osasune sa više optimizma ulazi u nastavak sezone. Daleko su od mirne luke, ali osećaju da ravnopravno mogu sa svima da se nose.

Predlog: I<II (2.05)

22.30 Sporting – Benfika

Osvajanjem Liga kupa Portugalije i pobedom nad Bragom 1:0, „lavovi” su napravili prvi korak u sezoni koja može biti istorijska. Doduše, ispali su u nacionalnom kupu od Maritima (0:2), ali mnogi su skloni tvrdnji da su to svesno uradili u nameri da osvoje 19. titulu, prvu posle 2002. godine! Benfika je iskusnog Žorža Žezuša vratila iz Brazila (Flamengo), a pre toga bio je u Al Hilalu (Saudijska Arabija), dok je Sporting vodio od 2015. do 2018. godine. U ovom trenutku,
povrede su najveći problem i prosto su iskasapile ekipu. Zbog toga su protiv Nacionala odigrali samo 1:1.

Predlog: 12&2-3 (2.80)

UKUPNA KVOTA 41.61 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter