0
Košarka

FOTO: Youtube screenshot

OKUPILE SE KOŠARKAŠICE! Marina Maljković: „Očekujem da mi mlade igračice pokažu da su zaslužile poziv!“

Objavljeno: 01.02.21 u 15:18

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u Beogradu i započela pripreme za poslednju kvalifikacionu utakmicu na Evropsko prvenstvo u Španiji i Francuskoj!

Srbija će u subotu od 16 časova u Instanbulu odigrati duel protiv Litvanije koji neće imati rezultatski značaj, pošto je Srbija već osigurala plasman na šampionat Evrope.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

To što smo se već plasirale na Evropsko prvenstvo ne znači da ne želimo da pobedimo svaku utakmicu. Protiv Litvanki u prvom duelu u novembru nije bilo sve sjajno i ne možemo da se pohvalimo da smo odigrale neki preterano dobar meč. Pokušaćemo da odigramo bolje od toga. Isto tako očekujem da mi mlade igračice pokažu da su zaslužile poziv i da mogu da budu deo ovog seniorskog tima – istakla je Marina Maljković.

Na okupljanju su bile: Ivon Anderson, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Ana Dabović, Nevena Jovanović, Tina Krajišnik, Sara Krnjić, Nikolina Milić, Jovana Nogić, Dragana Stanković, Teodora Turudić, Aleksandra Crvendakić i Saša Čađo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter