1
Evropske lige

FOTO: AC Milan

MILAN KUPIO SRPSKOG TINEJDŽERA! Paolo Maldini insistirao na dovođenju mladog fudbalera! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.21 u 22:40

Fudbalski klub Milan, od danas, ima i jednog fudbalera iz Srbije!

Miloš Kerkez novo je pojačanje ekipe sa ‘San Sira’, narednog evropskog protivnika Crvene zvezde.

Momak rođen u Vrbasu ima 17 godina, a profesionalnu karijeru je gradio kroz dva mađarska tima. Bio je član Đera, u kom je dobio šansu pre punoletstva, a iz tog kluba prelazi pravo u Seriju A, i to u Milan za obeštećenje od milion evra.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Tokom tekuće sezone je Miloš, koji inače igra na poziciji levog beka, odigrao je 16 mečeva u drugom rangu mađarskog fudbala, a primetilo ga je oštro oko skauta. Milan je bio najbrži, pobedio je Juventus i Atletiko Madrid i obezbedio potpis fudbalera koji pored srpskog ima i mađarski pasoš.

Kako javljaju pojedini izvori iz Italije i Mađarske, za posao je presudan bio uticaj koji je izvršio Paolo Maldini. Nekadašnji levi bek Milana, u njegovim najslavnijim danima, ubedio je mladog Miloša i njegovu porodicu da je Milano pravi grad za nastavak karijere.

Mladi fudbaler je već predstavljen kao novi igrač Milana, ali će u narednoj sezoni nastupati u Primaveri, a potom će sa prvim timom ‘rosonera’ ići na pripreme.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter