0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ZVEZDAN TERZIĆ: „Imali smo ponudu od pet miliona evra, sa Dragovićem napadamo Ligu šampiona!“

Objavljeno: 31.01.21 u 15:45

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić govorio je aktuelnim temama u klubu.

Zvezda je u zimskom prelaznom roku dovela trojicu fudbalera, vratila je Srnića, potpisala Aksela Bakajoka i Filipa Falka.

Zvezdan Terzić je pred duel Crvene zvezde protiv Šahtjora na „Arena sport“ potvrdio da prodaje igrača neće biti.

U slučaju ponude ćemo razmotriti i doneti odluku, imamo mnogo dobrih igrača u ekipi, pa neće biti hendikep ako i ode neko. Videćemo, sutra je kraj prelaznog roka, do 5-6. februara je u arapskim zemljama, u Kini ceo februar. Veliko je interesovanje za našim igračima, mada smo svesni da svi klubovi režu budžete, pa mnogi traže naše igrače uz neke pozajmice, što smo odbijali – izjavio je Zvezdan Terzić.

Zvezdan Terzić je pričao o Gavriću i Nikoliću.

Imali smo za obojicu ponude, odbili smo obe. Što se tiče Nikolića, naš stav je da on treba da bude lider, on je dete kluba, odavno se nije pojavilo dete sa takvim karakteristikama, karakterom i pobedničkim mentalitetom, on je kao Pirlo za Juventus ili Modrić za Real. Što se kaže, „prešao je igricu“ kada je reč o svim paramerima provera i nećemo ga pustiti bez ozbiljne cifre – rekao je Terzić.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Na pitanje da kaže koja je to „ozbiljna cifra“, Terzić je rekao:

Imali smo ponudu od pet miliona, ali ga nismo pustili. Nismo hteli da uopšte razmišljamo o prodaji za te pare – otkrio je direktor Zvezde.

Terzić je najavio da će Milunović najverovatnije produžiti saradnju.

Razgovarali smo već nekoliko puta, Milunović ima ugovor do juna, ponudli smo mu novi dvogodišnji ugovor i mislim da ćemo se dogovoriti.

Zvezdan Terzić je pričao i o Aleksandru Dragoviću.

– Juče smo razgovarali. Nesporna je želja da dođe u Zvezdu, i na dobrom smo putu da realizujemo u nekom narednom periodu. Plan je da startuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ja sam optimista što se tiče njega, mada postoje neke prepreke da se posao realizuje, o kojim ne bih sada – zaključio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter