0
ATP

FOTO: TSS

TROICKI I LAJOVIĆ: „Verujemo u ovaj tim, nema mesta strahu! Grupa nam je teška i nema mesta kalkulacijama!“

Objavljeno: 31.01.21 u 12:49

Srbiju očekuju dueli na ATP kupu, a selektor Srbije, Viktor Troicki veruje da tim može da ponovi uspeh i ponovo osvoji ATP kup.

Srbija je u grupi sa Kanadom i Nemačkom, a Novak i društvo prvi meč igraju protiv Kanade 02.02 u jutarnjim časovima.

Nisam uplašen, ali jesam nestrpljiv, uzbuđen. Otkad sam postao selektor, znao sam da ću prvi put u toj ulozi biti na ATP kupu, mada samo ako se kvalifikujem za Australijan open. Uspeo sam i tu sam. Radujem se mečevima, radujem se i da budem podrška ekipi, znam kako je biti pored terena – rekao je Troicki i nastavio:

– Biće mi malo drugačiji osećaj, reći ću vam posle meča kako se osećam i kako je prošlo. Mislim da mogu da se nosim sa stresom i pritiskom, imam mnogo iskustva. Zaista nisam uplašen uopšte. Verujem u ovaj tim, nema mesta strahu. Nadam se da mogu da pomognem da opet ostvarimo veliki rezultat – zaključio je Viktor Troicki.

Dušan Lajović se nada da neće izostati podrška srpskih navijača na tribinama.

– Mislim da već dugo nismo iskusili emocije na terenu kao što ćemo ih sada iskusiti sa navijačima. Biće ovo izvrstan turnir, nadam se da mi možemo da stvorimo iste uspomene. Grupa nam je teška i nema mesta ni za kakve kalkulacije. Moramo da počnemo kako treba. Verujem da će brojni srpski navijači doći da nas podrže, kao i prošle godine. Radujem se to energiji – zaključio je Dušan Lajović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter