0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

SRBIN BIZARNIM POTEZOM ZAPREPASTIO POLJAKE: Trener mu rekao da dobije žuti karton, a on umalo slomio nogu protivniku (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.21 u 17:45

Neverovatan potez srpskog internacionalca…

Utakmicu poljskog prvenstva Zaglebje – Visla, koja je završene pobedom gostiju 2:0, obeležio je pokušaj Đorđa Crnomarkovića da dobije žuti karton.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Bivši fudbaler brojnih srpskih klubova je takve instrukcije dobio sa klupe, od pomoćnog trenera Martina Sevelija, kako bi se „očistio“, odnosno kako bi bez kartona igrao u narednim utakmicama, a na kraju je u tome i uspeo.

Ipak, deluje da je srpski internacionalac otišao predaleko u toj nameri, pošto je napravio dva gruba starta koja su mogla teže da povrede igrače Visle. Tek je za drugi sankcionisan i tako ispunio naredbu trenera.

Inače, Crnomarković, koji u Zaglebju igra kao pozajmljen igrač Leha, svakako bi propustio narednu utakmicu jer se sastaju ova dva kluba, a on nema pravo po ugovoru da se nađe u protokolu. To je ujedno i bila dobra prilika za njega da se ‘očisti’. Ipak, zbog ovog poteza se našao na udaru tamošnje javnosti, a nije isključeno da će reagovati i disciplinci takmičenja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter