0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Bogata ponuda širom Evrope!

Objavljeno: 31.01.21 u 11:51

Ponuda je za danas veoma zanimljiva, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

15.00    Atalanta – Lacio      

Besprekorna Atalanta bori se na San Siru za pobedu i hvatanje priključka. Izgleda da se završila saga sa Gomezom, pa Argentinac karijeru nastavlja u Sevilji. Gasperini je još jednom dokazao da koga nema, bez njega se može, te da su čvrsti temelji građevine koju odavno zida. Lacio je uzleteo na krilima tandema Sergeja i Imobilea. Četiri vezane pobede za povratak u ravnopravnu evropsku trku, a kada se međusobno sastanu, sve pršti od golova.

Predlog: I2+&II2+ (4.00)

15.00         Kaljari – Sasuolo 

Doživeli smo neobičnu situaciju, posebno nesvakidašnju u italijanskom fudbalu. Uprava Kaljarija je produžila ugovor Di Frančesku posle poraza od Đenove, a koji je Sardima šesti prvenstveni u nizu, plus eliminacija od Fiorentine u kupu! Očigledno veruju treneru više nego igračima. Sasuolo je izgubio od Lacija, pre toga imaju remi sa Parmom i poraz od Juventusa. Ukoliko De Zerbi slavi ovde, prethodni rezultati idu u zaborav i zato gostima neće faliti motiva.

Predlog: G2+ (1.95)

15.00         Krotone – Đenova       

Krotone igra bolje nego ranije, ali nedovoljno dobro da osvaja bodove. Ne može se na njih gledati kao na konkurentnu ekipu samo zbog pobede nad Beneventom u moru poraza. Zato smatramo da je „resetovana” Đenova bliža dobrom rezultatu. Ako vidimo da su gosti na poslednjih šest prvenstvenih utakmica ostvarili učinak 3-2-1, kao i da su dobro namučili Juventus u Kupu, onda se pouzdano može pričati o njihovom usponu, za koji je najzaslužniji Matija Destro.

Predlog: X2&2+ (1.95)

17.30         Podbeskidzje – Legija

Sa četiri uzastopna poraza (na tri poslednje utakmice primili su 13 golova!), Podbeskidzje je palo na poslednje mesto. Ispada samo jedna ekipa, a oni su najozbiljniji kandidat. Defanzivu ne uspeva da stabilizuje ni naš Rundić. Legija je veliki favorit, a Čeh Pekart ima nestvaran skor – 13/13! Sjajno igra i Mladenović, imaju nekoliko reprezentativaca, a od povrede se oporavio Vešović.

Predlog: 2-2&I>II (6.20)

18.00         Napoli – Parma  

Drma se klupa Gatuzu. Razlog je jasan, Napoli nema kontinuitet i gubi duele koje ne bi smeo. Možda mu sudbina zavisi od ove utakmice, tako da ćemo videti šta su igrači spremni da urade za svog učitelja. Kao naslednik se pominje Rafa Benitez iako postoji struja u upravi koja je protiv dolaska Španca. Parma tone, čini se, nezaustavljivo. Nisu ni senka prošlosezonske ekipe. Doduše, tada su imali Kuluševskog, a takvog igrača je teško zameniti.

Predlog: G0 (2.15)

20.45         Roma – Verona  

Videćemo šta će na kraju ispasti iz sukoba Fonseka – Džeko i da li će Pelegrini uspeti da ih izmiri, ali je jasno da je cela ekipa u ovoj svađi najveći gubitnik. Roma se namučila sa Specijom (4:3), ali su tri boda upisana. Sa Veronom će biti teže, ili bi tako trebalo da bude ako se vidi kako je Jurićeva ekipa slomila Napoli na prošloj utakmici. Ovde bi možda trebalo prizvati i tradiciju u pomoć, koja je do poslednje njihove utakmice bila jako naklonjena Romi.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.93)

UKUPNA KVOTA 200.66 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter