0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

PROBLEMI ZA ČUKARIČKI: Ozbiljna povreda bitnog igrača!

Objavljeno: 31.01.21 u 11:15

Poslednjeg dana priprema u Antaliji veliki maler zadesio je ekipu Čukaričkog. Na početku prijateljskog meča protiv Sočija neugodnu povredu doživeo je jedan od najiskusnijih prvotimaca Brđana Asmir Kajević, koji je posle jednog duela sa protivničkim fudbalerom nezgodno pao.

Ispostavilo se da se radi o povredi ključne kosti, kasnijim snimcima potvrđeno je da se radi o prelomu. Bilo je jasno da Kajevića čeka duža pauza, pa će na startu prolećnog dela sezone belo-crni biti znatno oslabljeni.

‘Kajević je zadobio prelom klavikule. Početkom naredne nedelje odradićemo kontrolu, na osnovu koje ćemo doneti odluku da li ćemo Kajevića lečiti operativno ili neoperativno. Pauza će prema prvim procenama trajati od šest do osam nedelja. I kad kost zaraste, Asmir neće moći odmah da trenira sa kontaktom, ne bi li došlo do refrakture.’ – kazao je doktor Čukaričkog Marko Vučetić.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Dobra vest je povratak kapitena Marka Docića, koji se oporavio od teške povrede zadobijene još početkom septembra u duelu protiv Crvene zvezde, a potom i korone.

‘Docić je na treninzima i na utakmicama izgledao kao da nije pauzirao niti jedan dan. Vratio se i nastavio tamo gde je stao pre povrede. Uspeo je ogromnom snagom volje da prevaziđe izuzetno tešku povredu.’ – naglasio je Vučetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter