0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

NOVAK PRED DUEL SA KANADOM: Atmosfera je odlična, radujem se nedeljama!

Objavljeno: 31.01.21 u 09:17

Najbolji srpski teniser svih vremena imao je šta da kaže povodom Olimpijskih igara, ali i o svom trenutnom stanju sa povredama.

‘Zaista se nadam da će se Olimpijske igre odigrati i lično planiram da idem u Japan. Tamo će biti mnogo ljudi, biće to više od teniskog turnira. Nije na meni da govorim o tome šta bi trebalo da se uradi i kako će se uraditi!’ – rekao je Novak.

‘Nadam se da ću imati priliku da učestvujem na Igrama jer je to najstariji i najtradicionalniji sportski događaj u istoriji. To je najveća čast, predstavljati zemlju na OI. Oduvek sam se lepo provodio, bio sam već tri puta i radujem se četvrtom.’ – dodaje Novak.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Atmosfera je odlična, kao što je to bio slučaj i prošle godine na ATP kupu. Odsedamo svi zajedno u kući – zabavljamo se, mnogo je smeha, dobre energije i druženja. Mislim da nam svima to pomaže ne samo za ATP kup, već i za Australijan open i nastavak sezone. Uvek se radujem nedeljama u kojima smo svi u ekipi, nadamo se novom uspehu. Sve je u redu, žulj je iza mene i ne predstavlja mi nikakav problem na treninzima u poslednjih nekoliko dana.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter