0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Dobitna kombinacija za subotu je spremna, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 30.01.21 u 12:40

U subotu se igraju sjajni mečevi, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

14.00 Eibar – Sevilja

Eibar teško pobeđuje, a kada gubi, skupo prodaje svoju kožu. Na nekim utakmicama ni sreća im nije bila naklonjena. Raspored je težak, tako da svaki remi u ovom periodu, kao nedavno u Vigu, puno znači Dmitroviću i kompaniji. Sevilja je tri, od poslednjih pet utakmica, odigrala 3+! Znači, malo opuštenije igra, što je dobar predznak pred put u Baskiju gde će juriti tri boda protiv tima koji teško postiže golove.

Predlog: X2&2+ (1.85)

15.00 Bolonja – Milan

Mihajlović protiv Milana treba da se iskupi za poraz od Juventusa, ali to neće biti lak posao iako Bolonja igra neuporedivo bolje na svom terenu. Domaćin ima problem sa izostancima. Ibrahimović traži da mu Mandžukić pravi društvo u napadu i zato ovaj tandem možemo očekivati od starta. Kako će sve to izgledati, ostaje nam da vidimo, ali je jasno da će neko morati da odradi njihov deo trkačkog posla. Romanjoli je odradio suspenziju.

Predlog: Ki2 (1.85)

16.15 Real Madrid – Levante

Real nije pobedio kao gost Elče i Osasunu i zbog toga kaska za Atletikom, a ima i utakmicu više! Jasno je da Zidav tim mora do kraja da ređa pobede i čeka kiks „jorgandžija” inače neće moći da ih stignu. Utakmica u Alavesu najava je boljih dana. Benzema i dalje trese mreže, ali u igri je i Azar i to može da donese pomak. Levante je sve sigurniji, a često igra sa dosta golova, što Realu odgovara.

Predlog: 1-1&I<II (5.10)

18.30 Valensija – Elče

„Slepi miševi” se bore za opstanak i to je realnost. Sada igraju protiv tima koji ima tri boda manje, ali veoma lošu gol-razliku i dva susreta manje odigrana! Valensija ima šansu da najzad pobedi i vrati bar malo izgubljenog samopouzdanja. Ni fudbaleri Elčea ne pamte poslednju pobedu mada su u nekim situacijama umeli da iznenade (Real) i remiziraju. I sada priželjkuju takav ishod, ali će za to morati da postignu bar gol, a ta rabota im ne ide od ruke.

Predlog: 1&I1+&II1+ (2.10)

20.45 Inter – Benevento

Neko će reći da je sudija Mareska oštetio Inter u Udinama ne pokazavši drugi žuti karton Arslanu, potpuno zaslužen zbog taktičkog faula. Ali ako je ta greška slabog sudije presudila duel, onda Inter nije ni zaslužio da pobedi. Lukaku je pokretačka snaga, to zna i Konte i zato od Belgijanca traži da uvek bude na najvišem nivou. Očigledno da on taj ritam ne može ispratiti, ali ih muči Roma, Sampdorija, Udineze.

Predlog: I1+&II2+ (2.05)

UKUPNA KVOTA 75.14 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter