0
ATP

FOTO: Instagram/printscreen

NOVAKOV SNIMAK POSTAO HIT NA INTERNETU! Đoković se ‘upecao’ na mreži, kolege se valjale od smeha! (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.21 u 11:50

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nije se najbolje snašao u novom sportu.

Novak se ovih dana priprema za Australijan open, ali ima dovoljno vremena i za plažu. Formirao je dubl tandem sa Filipom Krajinovićem, ali se ovog puta nije igrao tenis.

Kombinacija odbojke i fudbala na pesku, ono što je poslednjih godina popularizovao Ronaldinjo, bila je zabava za dvojicu srpskih tenisera.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Novak Đoković i Filip Krajinović su uživali na plaži, bilo je tu kupanja, ali i malo sporta na pesku. Novak će dugo pamtiti taj deo jer mu se zbog snimka koji je podelio na Instagramu smeje čitav internet.

– Ovo je bio pokušaj da uradim nešto što inače rade Natalija Gitler i Ronaldinjo, ali očigledno nije uspelo – napisao je Novak i izazvao lavinu komentara.

Između ostalih, njegov pokušaj su komentarisali bivši fudbaleri Patrik Klajvert, Denilson i Patris Evra, a javila se i Natalija koja tvrdi da bi za mesec dana mogao da nauči kako da izvede neobične poteze i u ovom sportu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter