2
Evropske lige

FOTO: Instagram/printscreen

KLINAC IZ BRAZILA NADMAŠIO MESIJA I NEJMARA! Ima tek 8 godina, a već je potpisao sponzorski ugovor! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.21 u 13:55

Klinac iz Brazila, Kauan Basile, koji ima samo osam godina, već je potpisao ugovor sa najpoznatijim svetskim sportskim brendom ‘Najkijem’.

Biće njihovo zaštitno lice najmanje u naredne tri godine, a potom će saradnja možda biti produžena za još dve. Zanimljivo, po tome je već nadmašio svetske fudbalske zvezde.

Mesi je kao 15-godišnjak stavio potpis na ugovor sa Adidasom, dok se starosna granica pomerala posle njega. Nejmara je sa 13 angažovao ‘Najki’, a njegovog sunarodnika Rodriga, koji sada igra u Realu, ista firma sa 11.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Otac dečaka Kauana Basilea je bivši brazilski fudbaler Andrezinjo, koji je nastupao za Korintijans.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KB10 🇧🇷🇮🇹 (@kauan.basile)

Njegovog sina je, međutim, angažovala omladinska akademija Santosa u kojoj su stasavali Pele i Nejmar, pa se u Brazilu nadaju da će u budućnosti dobiti još jednog vrhunskog fudbalera.

 

0
0

2 Komentara

  1. Bravo, samo ucite decu sta je vazno. 8 godina sponzorski ugovor sa najkijem…. samo kako je tacno dete od 8 godina potpisalo ugovor?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter