in ,

KIK BOKS I DALJE BEZ PREDSEDNIKA: Održana vanredna skupština u Kovilovu

FOTO: KIK BOKS SAVEZ SRBIJE.

Vanredna izborna skupština Kik boks saveza Srbije održana je danas u Kovilovu, ali na njoj nije izabran novi predsednik.

Posle izmene Dnevnog reda, gde se odlučilo da se ne pristupi glasanju za izbor novog predsednika, članovi Skupštine su prvo glasanjem zvanično razrešili funkcije prethodnog predsednika Srđana Bugarčića, čime je proceduralno Skupština zvanično potvrdila da je predsednik Bugarčić razrešen.

Na prethodnoj redovnoj Skupštini KBSS postupak razrešenja predsednika nije sproveden do kraja i o tome nije doneta odgovarajuća.

FOTO: KIK BOKS SAVEZ SRBIJE.

Odluka, što je uslov za promenu (odjavu) zastupnika u Agenciji za privredne registre. Nakon sugestije delegata, usvojena je izmena Dnevnog reda i pravno je omogućeno da Skupština na ovoj sednici donese gorenavedenu odluku. Time su se stekli uslovi da se sprovede nova procedura izbora predsednika Kik boks saveza Srbije u skladu sa Zakonom i Statutom KBSS.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Na novog šefa srpski kik bokseri će čekati još neko vreme. Izbori će biti sprovedeni na narednoj vanrednoj sednici Skupštine u februaru. Mora se istaći, kao što je naglasio jedan od delegata na Skupštini, da je na ovoj Skupštini pobedio kik boks. Za razliku od izjava koje su mogle da se čuju prethodnih dana iz medija i da se pročitaju na društvenim mrežama a koje su obilovale neprimerenim optužbama i uvredama, na Skupštini je zadržano dostojanstvo i prijateljska atmosfera među učesnicima.

FOTO: KIK BOKS SAVEZ SRBIJE.

I jedna i druga ‘struja’ su se dogovorile da tako bude i na narednoj Skupštini jer je to u interesu sporta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

FUDBALER JUVENTUSA NA METI PLJAČKAŠA: Dok je vezista igrao utakmicu Kupa Italije, iz kuće mu ‘nestale’ dragocenosti

NIŠTA OD LIVERPULA: Neven Subotić ima novi klub, mnoge je iznenadilo gde nastavlja karijeru