0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

HAOS U MARSEJU SE NASTAVLJA: Iz Francuske stižu užasne slike, besni navijači Olimpika zapalili trening kamp (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.21 u 18:40

Navijači fudbalskog kluba Olimpik iz Marselja izazvali su veliki incident tokom protesta protiv predsednika kluba, Žaka Anrija Ejara.

Nezadovoljni partijama koje pružaju njihovi ljubimci, oni su se okupili ispred klupskog trening centra. Nakon što su jedno vreme mirno iskazivali nezadovoljstvo, usledila je rafalna paljba bakljama i dimnim bombama ka prosotrijama kluba, usled čega je izazvan požar.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kako prenose mediji iz ovog francuskog grada, navijači su potom uspeli da probiju zaštitnu ogradu i uđu u Olimpikov centar.

Za sada nema informacija da li su fudbaleri Olimpika, koji je danas trebalo da odigraju meč domaćeg šampionata protiv Rena, u tom trenutku bili tu. Mediji takođe javljaju da je najmanje 25 učesnika ovog incidenta uhapšeno

Kako je to izgledalo možete videti:

 


Olimpik je u poslednje vreme u lošoj formi, na poslednje četiri utakmice u Ligi 1 osvojili su samo jedan bod uz tri poraza, i trenutno zauzima šesto mesto na tabeli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter