0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

TEŠKA POVREDA VAŽNOG ŠRAFA ČUKARIČKOG! U poslednjem meču na pripremama Brđani ostali bez bitnog aduta!

Objavljeno: 29.01.21 u 10:28

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su 4. tim ruske Premijer lige Soči (1:0) u poslednjem meču u okviru priprema u Turskoj, ali je trijumf ostao u senci teške povrede jednog od najboljih fudbalera Brđana Asmira Kajevića.

On je ostao da leži na travi posle duela sa Arturom Jusupovim na sredini terena, a posle meča stigle su i loše prognoze.

– Kajeviću je napukla ključna kost. Još uvek ne znamo da li će biti potrebna operacija. Nadamo se da neće. Ako stvari ostanu ovakve, predstoji mu pauza od tri ili četiri nedelje – rekao je sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević, prenosi portal ’24sedam’, uz napomenu da će tačan stepen povrede i oporavka biti utvrđen kada se tim bude vratio u Beograd.

Nažalost, teška povreda značajnog aduta u poslednjem pripremom meču kao da je postala tradicija za beogradski tim. Pre dve godine teško se povredio Darko Puškarić.

– Nažalost, sada nam se povredio Kajević, kao pre dve godine Puškarić. Čuo sam da će morati na pauzu najmanje mesec dana. Veliki hendikep za nas – tvrdi golman Čuke Nemanja Belić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter