0
Domaći fudbal
Fudbaleri Proletera u avian

FOTO: HotSport

SRPSKI KLUBOVI SE VRATILI IZ TURSKE: Dva čartera sletela u Beograd, s aerodroma pravo na testiranje (FOTO)

Objavljeno: 29.01.21 u 19:25

Posle 15 dana u Antaliji superligaši se vraćaju u Srbiju.

Danas su se u dva čartera iz Antalije vratili srpski klubovi. Prvo su tačno u podne sleteli Čukarički i Vojvodina, da bi u 17 časova stigle i ekipe Proletera, Partizana, Radnika i Spartaka.

Fudbaleri Proletera na aerodrome
FOTO: HotSport

Po sletanju u Beograd,sve ekipe su organizovano otišle na testiranje na COVID19 u bolnici u Batajnici, gde je sve već bilo organizovano, kako bi se posao što brže okončao, a igrači mogli svojim domovima na zasluženi odmor nakon napornih priprema. Naime, svaka ekipa je imala poseban pukt gde je čitavoj delegaciji rađen PCR test.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sve je proteklo besprekorno i brzo su svi završili svoje obaveze, nakon kojih im sledi period opuštanja, koji doduše neće dugo trajati.

Fudbaleri Proletera na testiranju za COVID19
FOTO: HotSport

Svi klubovi su igračima dali slobodab vikend, kako bi mogli da koliko-toliko napune baterije, a onda od ponedeljka krecu priprema za prvo kolo prolećnog dela prvenstva Superlige Srbije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter