1
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: ‘Zagrevanje’ za vikend može da počne, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 29.01.21 u 10:50

U petak nas očekuju sjajni dueli iz najboljih liga Evrope, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

20.30 Štutgart – Majnc

Već tri kola Švabe ne znaju za pobedu, doživele su dva poraza, uz srećan remi sa Gladbahom. Definitivno su ušle u tunel iz koga mogu da izađu ako pobede Majnc. Gotovo prežaljeni gosti odjednom su živnuli i kada se tome niko nije nadao, savladali su Lajpcig rezultatom 3:2 i pored činjenice da su dva puta imali gol minusa. Sjajno su delovali u prekidu pa će to pokušati da primene i u Štutgartu.

Predlog: 1&I<II (3.20)

20.45 Torino – Fiorentina

Davide Nikola nije izgubio debi na klupi Torina (2:2) zahvaljujući Zazi, strelcu oba gola. Opet slaba igra „bikova” u odbrani, a ako novi trener ne popravi situaciju ispred svog gola, sve je uzalud. Vlahović je bio strelac u pobedi Viole nad Krotoneom (2:1) i Srbin je trenutno najkorisniji igrač Prandelijevog tima. Najbolju partiju u gostima Fiorentina je prikazala u Torinu protiv Juventusa, ali novija istorija međusobnih duela ide u korist domaćina (5-3-1).

Predlog: X2&GG (2.50)

21.00 Lion – Bordo

Bordo je vezao tri pobede (Lorijen, Nica, Anže) i zato sa pojačanom dozom optimizma dolaze u Lion. Hvang se razigrao i on će u tandemu sa oporavljenim Kaluom biti najveća opasnost po gol domaćina. Sent Etjen je došao kao melem na ranu igračima Liona (5:0) za remi sa Renom, a
posebno za onaj šokantan poraz od Meca ovde. Garsija je pogodio pravo u centar dovođenjem Kadaverea. Paketa je odradio suspenziju i vraća se u postavu.

Predlog: PG1&3+ (2.30)

21.00 Valjadolid – Ueska

Valjadolid je dve poslednje utakmice odigrao 2:2, ali sa dosta preokreta. Za njih nije karakteristično da igraju mečeve sa toliko golova. Isto važi za Uesku, koja je ponovo na dnu, ali je bar seriju negativnih rezultata prekinula sa iznenađujućih 0:0 protiv Viljareala. Nisu u situaciji da prete,
imaju najslabiji napad u ligi , ali su čak 10 puta (domaćin osam) izborili nerešen rezultat.

Predlog: 1-3&II1-3 (2.30)

UKUPNA KVOTA 42.32 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter