0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

SAŠO FILIPOVSKI: ‘Cedevita Olimpija trenutno igra najbolju košarku u ligi’

Objavljeno: 29.01.21 u 13:45

Košarkaši Partizana će se u subotu od 19 časova sastati sa Cedevita Olimpijom u utakmici 17. kola ABA lige.

Pred sutrašnji meč, centar Partizana Nikola Janković najavljuje težak meč.

Cedevita Olimpija igra veoma dobro u poslednje vreme, nalaze se u usponu forme i verujem da će učiniti sve kako bi nam vratili za poraz koji su doživeli u Beogradu. Sa druge strane, mi imamo obavezu da u svakoj utakmici budemo na svom maksimumu, da budemo borbeni i koncentrisani. Sigurno bi nam pobeda u Ljubljani puno značila, kako rezultatski tako i psihološki  istakao je Janković.

Trener Partizana, Saša Filipovski je pred utakmicu u Ljubljani izjavio:

Cedevita Olimpija trenutno igra u odličnoj formi. U odličnoj su šuterskoj formi, dva puta su dobili Budućnost, pobedili su Burg, tako da se radi o dobro treniranoj ekipi, sa odličnom organizacijom igre, gde igrači poštuju sistem i dobro sarađuju u odbrani i napadu. Igramo protiv ekipe koja po mom mišljenju trenutno igra najbolju košarku u ligi. Mi ćemo na ovoj utakmici dati sve od sebe. U Ljubljani, Partizanu nikada nije bilo lako za igru. Želimo da odigramo dobru, jaku utakmicu. Nadam se da ćemo biti zdravi jer je stanje Tomasa koji nije igrao na prošlom meču još uvek nepoznato. Nadam se da će moći da igra. Svakako, mi ćemo dati sve od sebe i pripremiti se najbolje što možemo u ovom jednom danu da sutra u Stožicama pružimo svoj maksimum – istakao je Filipovski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter