1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOŠ DEGENEK: ‘Imponuje što ne primamo golove’

Objavljeno: 29.01.21 u 11:30

Zadovoljan pripremama u Antaliji i svim onim što su fudbaleri Crvene zvezde uradili, ne samo u Turskoj, već i u prethodne tri nedelje je Miloš Degenek.

– Za sada sve protiče u najboljem redu. Odradili smo oba dela priprema na pravi način, imamo još nekoliko dana, generalnu probu i verujem da smo spremni za nastavak sezone. Najvažnije je da smo svi zdravi, da radimo dobro i da moramo konstantno da napredujemo kako bi pokazali da imamo mesto u ekipi. Niko nije siguran starter, svi smo na sjajnom nivou i borimo se za mesto u timu. Ponavljam, zdrava konkurencija nas tera da napredujemo – počeo je Degenek.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Zadovoljan zbog tri dosadašnja trijumfa, ali posebno zbog toga što crveno-beli nisu primili pogodak je defanzivac Zvezde.

– Kao odbrambenom igraču mi imponuje što nismo primili gol. Uvek gledamo da sačuvamo našu mrežu u potpunosti, ali naravno i da pobedimo. Sve tri utakmice smo dobro odradili, bili stabilni, pravili šanse i nismo popuštali. Ne pristupamo mečevima kao da su prijateljski, već gledamo svaku utakmicu takmičarski. Idemo u dobrom pravcu da budemo još bolji nego jesenas i da svi zajedno, ponovo, kreiramo lepe priče i ostvarujemo visoke ciljeve – podvukao je Degenek.

0
0

1 Komentara

  1. Nemoj ništa unapred pričati! Protivnici su bili na nivou gornjeg dela PLS! Videćemo vas protiv Šahtjora i u dve utakmice sa Milanom! Voleo bih da i tada ne primimo gol, ali kad se setim da ispred vas štopera bukvalnoi stoji, kao izgubljen u prostoru, spori i svirepi Sanogo, znam da od toga neće biti ništa! Sanogo ima problem sa orijentacijom u prostoru pa skoro svaku loptu šalje nazad, umesto da osvaja prostor i ide napred ka protivničkoj polovini!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter