0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Cedevita Olimpija

JURICA GOLEMAC PRED DUEL SA CRNO-BELIMA: ‘Partizan je sjajna ekipa, očekuje nas težak meč’

Objavljeno: 29.01.21 u 15:20

Trener košarkaša Cedevita Olimpije, Jurica Golemac, očekuje izazovan meč protiv Partizana 17. kolu ABA lige.

Meč između Cedevite i Partizana igra se u subotu od 19 sati u Ljubljani u hali ‘Stožice’.

– Pred nama je izazovan meč sa puno fizičke igre. U odbrani ćemo morati da igramo sjajno i da pariramo u skoku. Najvažnije će biti da zaštitimo naš osnovni odbrambeni skok i naravno, da pripazimo na sve druge stvari. Partizan je sjajna ekipa sa veoma dobrim trenerom. Pred nama je definitivno težak meč, jer je ritam utakmica zaista žestok. Svi smo zdravi i svi ćemo se potruditi da zabeležimo novu pobedu – rekao je Golemac za klupski sajt.

Prvotimac ljubljanskog tima Luka Rupnik smatra da će igra u defanzivi biti ključna u sutrašnjem meču.

Pred nama je još jedna u nizu teških utakmica, a ritam je izuzetno naporan. Nadam se da ćemo nastaviti sa nizom dobrih igara koje smo do sada prikazali. Partizan je sjajna ekipa sa vrlo dobrim pojedincima. Tačno je da Beograđani sezonu nisu započeli na najbolji način, ali su dolaskom trenera Saše Filipovskog iznova postavili sistem igre. Verujem da će se u budućnosti podići još više u svojoj igri, tako da ćemo u subotu morati da nastavimo da igramo solidno u odbrani, da pomažemo jedni drugima i kontrolišemo igru u skoku – rekao je Rupnik.

Cedevita je trenutno na četvrtoj poziciji u regionalnom šampionatu sa 11 pobeda i tri poraza, dok su crno-beli sedmi na tabeli sa skorom 7-8.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter