0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

JOVIĆ DOBIO ODGOVOR IZ REALA: Srbin govorio o problemima u komunikaciji sa Zidanom, a sada se oglasio njegov pomoćnik

Objavljeno: 29.01.21 u 17:55

Jedna od poslednjih izjava srpskog napadača Luke Jovića privukla je veliku pažnju.

U Madridu nije pokazao mnogo toga, u Frankfurtu ponovo blista, pa se svi pitaju zbog čega? Luka Jović se preporodio otkako je napustio kraljevski klub i ponovo zadužio opremu bundesligaša.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Iako je imao mnogo nedaća, za koje je delom i sam kriv, Jović je istakao da je jedan od njegovih problema u Madridu bilo nepoznavanje španskog jezika.

Zidan i Hiter su odlični treneri. Za Zidana sam rekao da je iskren, ali sa Adijem imam bolju komunikaciju jer obojica pričamo engleski. U Španiji nisam mogao da napravim tu komunikaciju sa Zidanom. On ne priča engleski, ja ne pričam španski… Ali obojica su sjajni treneri i odlične osobe, rekao je Jović nemačkim medijima.

Nije se dugo čekalo na odgovor iz Madrida. Samo tri dana. Pomoćnik u stručnom štabu Zinedina Zidana, David Betoni je reagovao na ovakvu izjavu srpskog reprezentativca.

– U našem stručnom štabu je mnogo ljudi koji govore mnogo jezika. Uvek možemo da pričamo sa igračima. Razgovor o fudbalu nije toliko komplikovana stvar. To nije problem, izneo je Betoni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter