0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Portugal kao ‘obećana’ zemlja za kladioničare!

Objavljeno: 28.01.21 u 10:15

Sreda je pravi dan za fudbal, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

Četvrtak 16.00

Benfika – Belenenseš

Situacija u kojoj se nalazi Belenenseš nije sjajna i to „orlovima” širom otvara vrata za plasman u polufinale Kupa Portugalije. Pošto su u Liga kupu ispali u polufinalu, ne blistaju u Primeiri, a evo prilike da bar malo okaju grehe i uključe se ozbiljnije u borbu za trofej. Belenenseš vodi borbu za opstanak u ligi i svestan je da se nalazi u koži totalnog autsajdera. Jedva je prošao Fafe (posle 0:2).

Predlog: SP1 (2.05)

Četvrtak 16.00 Žil Visente – Porto

Posle velikog udarca (1:2) u polufinalu Liga kupa i eliminacije od Sportinga, i poređ vođstva do samog finiša, „zmajevi” u Kupu Portugalije traže priliku za rehabilitaciju. Odlaze u komšijski Barseloš, gde će domaćin vrebati priliku, ali sa malim izgledima da priredi senzaciju. U Portu eliminaciju ne vide kao opciju kad im je žreb već toliko bio naklonjen.

Predlog: II2+ (1.92)

Četvrtak 16.00 Braga – Santa Klara

Braga je ove sezone ostala bez jednog trofeja kojem je bila veoma blizu. U finalu Liga kupa, Sporting je slavio 1:0.  Upravo je Santa Klara čeka u četvrtfinalu nacionalnog kupa. Taj klub dolazi sa Azorskih ostrva (na pola puta do Amerike) i put će sigurno ostaviti trag na igrače te ekipe. Pored toga, domaćin je dominantan u svim segmentima i samo je pitanje na koji način će stići do pobede.

Predlog: 1-1&2+ (2.35)

Četvrtak 21.00 Napoli – Specija

Specija stiže sa severozapada Italije na krajnji jug svesna da je čeka veliko iskušenje. U ligi je napravila podvig i slavila rezultatom 2:1 u Napulju iako je gubila i imala igrača manje. Kasnije je eliminisala u kupu Romu (4:2 pa za „zelenim stolom” 3:0) i to bi trebalo da bude maksimum simpatične ekipe. Napolitanci su stalno u raskoraku želja i rezultata. Ovu priliku ne bi smeli da propuste iako nisu ekipa od pre nekoliko godina za koju bi čovek smeo da stavi „ruku u vatru” da će pobediti.

Predlog: 1-1&2+ (2.10)

UKUPNA KVOTA 19.42 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter