0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

RIO FERDINAND: „Gospodine Matiću, sklonite ruke sa leđa i uđite u duel!“

Objavljeno: 28.01.21 u 13:15

Rio Ferdinand isfrustriran!

Mančester junajted sinoć je šokirao svoje navijače, pošto su kao domaćini izgubili od poslednjeplasiranog Šefilda sa 2:1.

O porazu ekipe sa Old Traforda govorila je i legenda kluba, Rio Ferdinand, on je u prvi plan istakao krajnosti koje je tim Olea Gunara Solskjera pokazao u samo tri dana.

Prošle nedelje prikazali su izuzetnu igru protiv Liverpula i imali sjajan učinak, a onda je usledio pad protiv fenjeraša. Junajted nekad izgleda potpuno beživotno i slabo – izjavio je Rio Ferdinand.

MOŽDA VAS ZANIMA: DR PREDRAG KON O NAVIJAČIMA NA UTAKMICI ZVEZDE I MILANA: „Publika? Videćemo!“

Legenda “crvenog” dela Mančestera dotakla se i Nemanje Matića.

– Rašford i Marsijal su bili nevidljivi. Nisu uradili ništa. Takođe, izostala je reakcija u defanzivi. Marsijal je ranije trčao u odbranu, a sad rival razmeni nekoliko dodavanja dok se on još vraća nazad. Nedostaje mu intenzitet, isto je i sa Matićem. Trebalo bi da pokažu reakciju, da uđu u duel i uzmu loptu, a ne da drže ruke na leđima što ja mrzim. Marsijale, molim te trči za protivnikom, startuj na loptu. Gospodine Matiću, molim vas uđite u duel i utičite na igru… I ne radi se samo o njima, mogao bih da izdvojim još nekoliko pojedinaca poput De Hee – zaključio je Rio Ferdinand.

Junajted je trenutno drugi na tabeli, zaostaje 1 bod za vodećim Sitijem, uz utakmicu više.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter