0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘PETARDA’ ZVEZDE PROTIV AKADEMIJE PANDEV! Odlično drugo poluvreme crveno-belih, Falćineli dvostruki strelac (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.21 u 16:55

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su novi trijumf na pripremama u Turskoj, pošto su ubedljivo savladali Akademiju Pandev sa 5:0.

Izabranici Dejana Stankovića su, nakon nešto slabijeg prvog dela igre, ‘dodali gas’ u drugom i lako nadigrali makedonski tim.

Strelci za Zvezdu bili su Pavkov, Nikolić, Ivanić i dva puta Falćineli.

Mirno je teklo prvo poluvreme, Stanković je uigravao različite formacije i modele igre. Vukanović je možda i najviše pretio, ali je tim iz Makedonije stajao poprilično nisko, pa je bilo teško da se taj bunker probije.

Prva ozbiljnija šansa je usledila tek u 39. minutu kada je Nikolić šutirao sa dvadesetak metara tik pored stative, ali kao da je to motivisalo fudbalere crveno-belih da još više ‘zapnu’ i to im je donelo rezultat. Igrao se 40. minut kada je upravo Nikolić dodavanjem pronašao Milana Pavkova, koji je driblingom izbacio čuvara i sjajno pogodio mrežu iskusnog Jovanovskog.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Nije se mnogo čekalo na pogodak u drugom poluvremenu. Držali su sve konce u igri fudbaleri Crvene zvezde i praktično u maniru u kom su okončali prvih 45 minuta, nastavili i u drugom delu. Igrao se 54. minut kada je Rodić dodao do Veljka Nikolića, a on sa dvadesetak metara, iz koraka, fenomenalno i precizno pogodio ugao gola koji čuva Jovanovski i time udvostručio prednost.

Uneo je Ben živost u igru crveno-belih, stalno je stajao u liniji sa protivničkom odbranom i samo čekao pad njihove koncentracije. Igrao se 62. minut kada je napadač sa Komora sa dvadesetak metara šutirao preko gola. Sjajna akcija obeležila je treći pogodak za Zvezdu na današnjem meču. Uposlio je Mirko Ivanić brzonogog Gajića koji je istrčao po desnom boku i vratio loptu za vezistu koji je iz dotrčavanja sa penala rutinski pogodio mrežu makedonskog tima u 71. minutu.

Posle prave majstorije se u strelce upisao i Dijego Falćineli. Igrao se 84. minut kada je italijanski napadač prihvatio pas Ivanića, i uprkos tome što je leđima bio okrenut golu, rutinski pogodio mrežu rivala. Ipak, tome nije bio kraj, četiri minuta kasnije i ponovo Falćineli. Oduzeo je Kanga loptu defanzivcu Akademije Pandev i bio nesebičan, te uposlio italijanskog napadača koji je pogodio na prazan gol i time postavio konačan rezultat na današnjem meču za treću pobedu Crvene zvezde na priprema u Turskoj na isto toliko mečeva.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter