1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN TRIJUMFALNO ZAVRŠIO PRIPREME! Crno-beli nadigrali Sileks, Asano dvostruki strelac! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.21 u 15:10

Fudbaleri Partizana savladali su makedonski Sileks sa 3:0 u poslednjem meču na pripremama u Turskoj.

Sva tri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu. Prvo je Asano dva puta pogađao, da bi konačan rezultat postavio mladi Marko Milovanović, koji je iskoristio poigravanje golmana Božinovskog.

Prvo poluvreme protiv osmoplasirane ekipe makedonskog prvenstva nije bilo naročito interesantno.

Crno-beli su najbolju šansu imali preko Sume u 42. minutu, međutim, on je jako loše reagovao nakon odličnog dodavanja Takume Asana.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Partizan je dobro otvorio drugo poluvreme, u 54. minutu Marković je pronašao Sumu, koji ponovo nije bio precizan. Šutirao je iz neposredne blizine pravo u Božinovskog.

Prvi gol na meču viđen je u 63. minutu, kada je Marković prebacio čitavu odbranu Sileksa, Asano je zaobišao golmana protivničke ekipe, a onda levom nogom poslao loptu u mrežu.

Sileks je blizu izjednačenja bio u 75. minutu, kada je Đorđević lako nadskočio mladog Grujića i glavom šutirao pored gola.

Partizan je prednost duplirao u 79. minutu, kada je strelac ponovo bio Asano. On je dobio loptu u prazan prostor, malo je zastao, bio neodlučan, ali je ipak uspeo udarcem u bliži ugao da postigne gol.

Mladi Marko Milovanović je u 85. minutu postavio konačan rezultat. On je iskoristio poigravanje golmana Božinovskog i na praznu mrežu postigao gol.

Partizan je tako pripreme okončao trijumfom, u petak se vraća u Beograd, a Superligu Srbije nastavlja 6. februara, kada će dočekati kruševački Napredak.

 

0
0

1 Komentara

  1. GLUPOG TRENERA ZAPINJE ZA ZVEZDU, KAKO DONESE ZAKON UEFA A NE FSPARTIZAN I PARTIZAN DOSTA JE TOGA DVE DECENIJE…POKLOPI USI RADI I CUTI…ZVEZDA VAM TRN U OKU DA NEMA ZVEZDE LAKO BI VI PROTIV OSTALIH ZAR NE STANOJEVICU…NEMOZES TI BITI BOLJI OD DEKIJA I MILIJASA….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter