0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NENAD MILIJAŠ: ‘Golovi hrabre, ali nema opuštanja’

Objavljeno: 28.01.21 u 19:00

Jedan od asistenata u stručnom štabu Dejana Stankovića – Nenad Milijaš, izneo je utiske posle trijumfa Crvene zvezde nad Akademijom Pandev rezultatom 5:0.

– Utakmicom sam zadovoljan, ali prvim poluvremenom ne mogu da budem. Ne sme tako da se igra, ni da se demonstrira takav odnos prema grbu ni na prijateljskoj utakmici. Ipak, momci su svesni toga, pa smo u drugo poluvreme ušli baš kako smo planirali i kako se spremamo, tako da je na kraju sve dobro ispalo – rekao je Milijaš.

Crvena zvezda je postigla deset pogodaka na tri pripremne utakmice, a u nedelju od 15 časova je i generalna proba protiv Šahtjora.

– Lepo je postizati golove i u prijateljskim utakmicama. Samo treba da nastavimo tamo gde smo stali, u šta ne sumnjam, jer su se momci dobro spremili. Što se tiče generalne probe, Šahtjor je kvalitetna ekipa, ali mi iz utakmice u utakmicu bivamo sve bolji. Mislim da smo spremni i da će to biti dobro -podvukao je Milijaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter